Stacje Przyjęcie koktajlowe

Powrót do wesel | Wyświetl menu w formacie PDF

Godzina koktajli

Bar Ogrodowy

Wszystkie elementy Garden Baru są perfekcyjnie udekorowane na porcelanowych półmiskach i wyświetlane na udekorowanej stacji bufetowej.

Międzynarodowy pokaz serów z chrupiącymi krakersami

Pieczony Brie w cieście Phylo z sosem malinowym

Kosz "Crudite" z różnymi sosami do dipów

Świeże owoce sezonowe w plasterkach

Świeży hummus z kawałkami pity

Bar Bruschetta

Klasyczna bruschetta z pomidorów i bazylii

Tapenada z pięciu oliwek

Sycylijski marynowany bakłażan Bruschetta

Crostini z pieczonym czosnkiem i ziołami

Przystawki w stylu kamerdynera (Butler Style Hors d'oeuvres)

Proszę wybrać łącznie osiem gorących lub zimnych przystawek, które nasz personel poda na porcelanowych półmiskach.

Gorące

Bliny szparagowe * Różne rodzaje Quiche

Pieczony Brie z malinami i migdałami

Kabiny z polędwicy wołowej i grzybów * Chlebowe krewetki

Buffalo Chicken Tenders * Buffalo Shrimp * Calzones * Cheese

Blintzes

Kurczak Cordon Blue w cieście francuskim * Kurczak z sezamem na patyku * Małże Casino * Małże Oregenato

Kokosowy kurczak * Krewetki kokosowe * Ciastka krabowe * Tuńczyk ahi

Spring Rolls

Franks In A Blanket * Jalapeno Poppers * Mini Reubens

Faszerowane kapelusze grzybów

Orientalne tosty z krewetkami * Pizza Bagels * Knysze ziemniaczane * Rumaki

Łosoś i kozi ser * Przegrzebki zawijane w bekon * Słomki z serem sezamowym

Kabiny z krewetek i przegrzebków * Spanikopita

Orientalne pierożki na parze * Krewetki nadziewane * Stek Teriyaki na patyku

Na zimno

Pasztet z wątróbki na chlebie tostowym* Lox na pumperniklu * Melon En Proscuitto * Szparagi owinięte w Lox * Krewetki z
grilla
południowo-zachodniego

Stacje

Bar Raw

Świeżo wyłuskane małże Little Neck na 1/2 muszli

Świeżo wyłuskane ostrygi na 1/2 muszli

Koktajlowe szczypce kraba

Krewetki Jumbo Cocktail

Cytryny i sos koktajlowy

Dodatki opcjonalne:

ogony homara, odnóża kraba królewskiego, małże w białym winie i czosnku, małże szyjne gotowane na parze

Stacja Stir Fry

Smażenie na stołowych wokach na oczach gości

Kurczak i nerkowce

Krewetki z świeżymi warzywami

Smażony ryż

Ciasteczka z Fortuny

Stacja Carving

Grillowany filet z mintaja podawany na krążkach czosnku

Florentynki z piersi indyka

Szponder z wołowiny kukurydzianej

Pieczona szynka z Wirginii

Stacja Sushi

Do przygotowania naszych dań sushi używamy tylko najświeższych ryb.

Przygotowujemy różne rodzaje gotowanego (California Rolls) i surowego (Sashimi).

Podajemy Sake (łosoś) i Maguro (tuńczyk) przygotowane z ryżem, w stylu sashimi i w rolkach.

Przyprawy obejmują wasabi, sos sojowy i marynowany imbir.

Stacje

Little Italy Pasta Bar

Poczujesz się jak w małych Włoszech, kiedy nasz szef kuchni przygotuje dla Ciebie i Twoich gości wiele różnych świeżych dań z makaronu na zamówienie na kuchenkach stołowych. Poniżej przedstawiamy niektóre składniki, których użyjemy do stworzenia soczystych dań z makaronu.

Makarony

Ravioli z pieczarkami Portabella * Ravioli z homarem * Ravioli z suszonymi pomidorami

Ravioli ze szpinakiem i pieczonym czosnkiem * Cavatelli * Linguini

Rigatoni * Penne' * Fettuccini * Tortellini.

Składniki

Oliwa z oliwek extra virgin * Świeża śmietana * Świeże masło * Importowane sery

Krewetki * Przegrzebki * Małże * Kiełbasa * Proscuitto * Czosnek

Brokuły * Pieczona papryka * Suszone pomidory * Świeże zioła

Świeży pomidor krojony w kostkę * Serca karczochów * Świeże grzyby

Chleb semolina

Klasyczny półmisek antipasto z świeżą mozzarellą

Międzynarodowa stacja

Pierogi z kurczakiem francuskim * Pierożki

Mini kapusta faszerowana * Kurczak Burritos * Paella

Kalmary w marinarze * Kiełbasa i kapusta kiszona

Wiedeński stół

Obfity wybór świeżo wypiekanych ciast i tortów

Miniaturowe włoskie ciastka

Włoskie ciasteczka

Mus czekoladowy i waniliowy

Świeżo krojone owoce

Serwis kawowy

Dodatki opcjonalne

Bar:

1. Barmani: Wszyscy barmani są podwykonawcami i nie są pracownikami Twin Oaks Caterers, wszystkie opłaty barmańskie są płacone bezpośrednio barmanom. $250.00 za 5 godzin przyjęcia (obejmuje wczesne rozstawienie i sprzątanie).

2. Wynajem przenośnego baru: 5' biały bar Formica @ $85.00.

3. Zestawy Sangrii: Obejmuje owoce, soki i wszystkie bezalkoholowe składniki do przygotowania sangrii, dzbanki sangrii @ 2,50 USD za osobę.

4. Mrożone napoje z blendera: Obejmuje wybór 2 napojów (Pina colada, daiquiri truskawkowe, mrożona margarita), blendery, dekoracje owocowe, kubki plastikowe o pojemności 16 oz. Przezroczyste plastikowe kubki, słomki @ $5,75 za osobę.

5. Wypożyczenie kieliszków: do wina lub Highball @ 1,25 USD za kieliszek / do Martini lub Pilsnera @ 1,75 USD za kieliszek.

Rozszerzenie pościeli:

Uwaga: Standardowa bielizna zawiera 100% poliestru w ponad 50 kolorach do wyboru, standardowy rozmiar to 90" okrągły dla stołów z miejscami siedzącymi.

1. Pościel o długości do podłogi @ 7,00 USD za stół.

2. Nakładki 12,00 USD i więcej za stół.

3. Specjalistyczne tkaniny i niestandardowe rozmiary do cytowania na życzenie.

4. Pokrowce i szarfy @ 5,95 $ za krzesło i więcej. (obejmuje instalację)

Ulepszenia żywności:

Wszystkie ulepszenia żywności podlegają 20% opłacie za obsługę i obowiązującemu podatkowi od sprzedaży.

1. Dodaj stół wiedeński do dowolnego pakietu weselnego @ 9,95 USD za osobę.

2. Dodanie przystawek z masłem do godziny koktajlowej @ 16,95 USD /os.

3. Dodanie pieca do pizzy opalanego drewnem do godziny koktajlowej @ $9.95 od osoby (tylko imprezy plenerowe)

4. Całe pieczone 75 funtów świni na naszej custom Pig Cooker @ 895 ,00USD

Prosimy o kontakt z naszym managerem ds. cateringu w celu uzyskania informacji na temat dodatkowych dodatków do posiłków.

Dodatkowy personel obsługi:

W niektórych przypadkach, ze względu na lokalizację lub obiekt, może być wymagana dodatkowa obsługa, a także mogą być naliczane opłaty za nadgodziny podczas ceremonii. Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu w celu ustalenia ewentualnych dodatkowych kosztów pracy.

1. Szefowie kuchni @ 85,00 USD za godzinę

2. Asystent lub kucharz z grilla @ 60,00 USD za godzinę

3. Serwisanci @ 35,00 dolarów za godzinę

4. Kelnerki koktajlowe @ 35, 00 USD za godzinę

5. Portierzy / zmywacze naczyń @ 35, 00 za godzinę

Wypożyczalnie:

Współpracujemy z kilkoma najlepszymi wypożyczalniami w regionie Tri-State, możemy dostarczyć namioty, stoły, krzesła, parkiety, oświetlenie i inne specjalne elementy. W celu uzyskania oferty cenowej prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów.

Pakiety dekoracji:

W pakiecie z dekoracją naszych stacji bufetowych oferujemy również współpracę z kilkoma florystami i projektantami, którzy mogą zająć się wszystkimi aspektami dekoracji w dniu ślubu. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów.

Nasze menu koktajlowe zostało opracowane z myślą o bardziej swobodnym i elastycznym przyjęciu weselnym. Jest ono elastyczne pod względem wyboru menu i może być dostosowane do wielu sytuacji i osobistych gustów. Proponujemy kilka stacji, które można rozważyć lub pozwolić nam wspólnie opracować menu.

Ceny różnią się w zależności od wybranego menu i usług dodatkowych. Na życzenie możemy zorganizować namiot, stoły, krzesła, porcelanę i szkło.

Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów w celu uzyskania oferty cenowej. To menu jest bardzo elastyczne i może być dopasowane do różnych budżetów w zależności od liczby i wyboru stacji.

Stacje Koktajl Ślubny


Dostępne lokalizacje wewnątrz i na zewnątrz budynku 287 Old Bridge Tpk. East Brunswick, NJ 08816

Telefon: 732-238-4600Fax
: 732-238-7909WWW
.TWINOAKSCATERERS.

COMMaking Wedding Days Special For More than 20 Years!

Specjaliści od cateringu poza lokalem





Wstęp

Firma cateringowa:
Twin Oaks Caterers jest jedną z najbardziej szanowanych firm cateringowych w Central Jersey z trzypokoleniowym doświadczeniem w zakresie cateringu. Twin Oaks Caterers została wybrana "Najlepszą firmą cateringową" przez publiczność Home News Tribune. W ostatnim plebiscycie New Jersey Biz Magazine firma Twin Oaks Caterers została sklasyfikowana jako trzecia największa firma cateringowa w stanie New Jersey.

Profesjonalny personel Twin Oaks zapewni Państwu i Państwa gościom wyjątkowe jedzenie i obsługę, od początku do końca imprezy będą się Państwo czuli jak u krewnego w biznesie cateringowym. Zostało to wyrażone przez wielu klientów, którzy korzystają z naszych usług od lat. Bez względu na to, czy jest to przyjęcie weselne, rocznicowe, urodzinowe, sweet 16 czy impreza firmowa, personel Twin Oaks Caterers zawsze będzie dostępny, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i poprowadzić Państwa przez proces planowania menu.

Lokalizacje:
Twin Oaks Caterers to firma zajmująca się cateringiem poza lokalem, obsługujemy wesela od ponad 25 lat i możemy zaproponować wiele pięknych lokalizacji wewnątrz i na zewnątrz. Specjalizujemy się również w weselach w namiotach na świeżym powietrzu i możemy spełnić wszystkie Państwa potrzeby związane z wynajmem.

Nasze pakiety:
Wszystkie nasze pakiety różnią się od siebie. Prosimy o zapoznanie się z sekcją "W pakiecie", aby sprawdzić, co jest, a co nie jest zawarte w pakiecie, który rozważacie. Wszystkie nasze pakiety menu mogą być modyfikowane. Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym biurem i omówienie konkretnych potrzeb z naszym kierownikiem ds. bankietów. Gratyfikacje: Nie doliczamy napiwków do rachunku. Jeśli są Państwo w pełni zadowoleni z obsługi, zachęcamy do bezpośredniego napiwku.

Dodatkowe przedmioty i usługi:
Oferujemy wiele dodatkowych elementów i usług, wypożyczalnie, pakiety dekoracji, dodatkowe stacje gastronomiczne, stoły wiedeńskie itp. Jeśli jest jakiś element lub usługa, której potrzebujecie na swoje wesele, prosimy pytać, jeśli nie możemy Wam pomóc, możemy polecić lokalnego profesjonalistę, który może to zrobić.

Zasady dotyczące alkoholu:
Twin Oaks Caterers nie posiada licencji na alkohol. Pomożemy Ci jednak w wyborze i ilości napojów alkoholowych, które będą potrzebne na Twoim przyjęciu. Możemy zasugerować lokalny sklep monopolowy, który dostarczy je na miejsce. Możemy również pomóc w wynajęciu profesjonalnych barmanów, ale podobnie jak w przypadku alkoholi, barmani muszą być opłacani bezpośrednio, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem bankietu w celu uzyskania szczegółowych informacji.

Ceny mogą ulec zmianie bez uprzedzenia.


Menu koktajlowe stacji

Menu koktajlowe naszej stacji zostało zaprojektowane z myślą o bardziej swobodnym i elastycznym przyjęciu weselnym. Jest ono bardzo elastyczne pod względem wyboru menu i może być dostosowane do wielu sytuacji i osobistych gustów. Poniżej przedstawiamy kilka stacji, które możecie Państwo rozważyć lub pozwolić nam wspólnie opracować menu. Ceny różnią się w zależności od wybranego menu i usług dodatkowych. Na Państwa życzenie możemy zorganizować namiot, stoły, krzesła, porcelanę i szkło.

Autor
Komentarze (0)
Zostaw komentarz